Featured Video Play Icon

L’entrada del món digital en el nostre dia a dia és una constant palpable en molts àmbits, i la lectura no n’és pas cap excepció. Per a parlar-ne, en el programa d’avui Vicent Partal conversa amb Diana Coromines, editora de Bon Port, un segell especialitzat en la publicació de llibres electrònics (e-books), que serveixen per a gaudir de l’experiència lectora adaptada als nous temps. A banda els llibres digitals, que és un producte cada dia més estès, aquesta editorial també és pionera al nostre país a introduir e-singles, píndoles periodístiques a mig camí de l’article de diari i l’assaig, i que han tingut molt bona acollida als Estats Units i als països nòrdics.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb