Sant Esteve i els canelons són dues idees indestriables: cada 26 de desembre se’n fan i se’n consumeixen milers! Però aquest costum tan arrelat és carregat de mites, llegendes, polèmiques i innovacions tecnològiques que paga la pena d’aplegar. Sabeu que no tothom està d’acord que siguin un exemple de cuina de reaprofitament? I que n’hi ha més de cent receptes diferents? Voleu saber més coses d’aquesta menja, que es va popularitzar fa poc més d’un segle?

Seguir llegint

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb