Joan Laporta, els espanyols i alguns catalans
Els espanyols i alguns catalans no suporten que els pose davant l'espill –des del sistema nacional català i sense moure-se'n. I encara menys que, a sobre, siga un guanyador
Entrevista al Senyor Marcel·lí, autor de ‘La xocolata. L’aventura catalana’ (Edicions Morera), que repassa la història, cultura i curiositats del cacau que endolceix la vida, en fred i en calent
Fa més de tres dècades que la família Sans importa els millors tes del món
Dues botigues i dos portals mantenen l’essència xixonenca en mans d’una saga nascuda de dues famílies fabricants de torrons i firaries
Entrem a l’obrador barceloní on s’ha gestat el millor panettone del món
Les tres generacions al capdavant de la firma n'expliquen la història · Fa mig segle que venen mobles i objectes de decoració a Barcelona
Espelmes de tota mena omplen aquesta botiga emblemàtica, que va obrir l’any 1761
La Portorriqueña és el torrador i botiga al detall de cafè més antic de Barcelona · Va obrir el 1902
Hi podem trobar revistes de disseny, arquitectura, interiorisme, moda, art i manualitats, cinema, fotografia, arts gràfiques, cuina, motor, viatges...
La Guanteria Alonso, al carrer de Santa Anna, ven guants, ventalls i complements d’ençà del 1905
Els Carquinyolis d'Horta són fets artesanalment en un obrador del barri i duen l'etiqueta de Ca la Marxanta · Xavier Martí Picó, l'amo, és un ambientòleg que va deixar l'administració per dedicar-se a fer-ne
Entrem a la botiga més gran de còmics, manga i marxandatge d’Europa
Fa cent vint-i-dos anys que va obrir aquesta primera farmàcia homeopàtica de Barcelona
Ceràmica antiga i contemporània i vidre de tots els temps paren taula al carrer de l’Argenteria de Barcelona
Cent trenta-sis anys i quatre generacions de dones han donat nom i personalitat a un bocí de la Rambla amb l’art de compondre rams de flors
El mig segle del restaurant l’Hortet del Raval de Barcelona, que fa cuina basada en la filosofia del pioner en naturisme Nicolàs Capo
Gerri de la Sal mostra al seu salí com els veïns produïen allò que va donar vida a moltes famílies, la sal que aquest poble del Pallars Sobirà voldria tornar a fer
Gelats, gaspatxo, cremes fresques i peus en remull amb glaçons són algunes de les recomanacions per a hidratar el cos de qui no pot detectar la calor ni té sensació de set
Un molí de principi del segle XIX fa la xocolata a la pedra que ha conquerit més de quatre generacions de clients a Xocolates Fargas
Fa cinquanta-quatre anys que Ceràmica Villegas difon, al Gòtic de Barcelona, l’obra de petits artesans ceramistes de tot Catalunya
Fa cinquanta-quatre anys que Ceràmica Villegas difon, al Gòtic de Barcelona, l’obra de petits artesans ceramistes de tot Catalunya
Fa 173 anys que el bombo d’un forn de llenya fa girar la fruita seca de Casa Gispert
La Manual Alpargatera cus a mà espardenyes de fibra vegetal d’ençà del 1940 al carrer d’Avinyó de Barcelona
Hi ha modelisme de trens, cotxes, muntatge de cases i monuments i trencaclosques per a totes les edats
A les gelateries Delacrem fan gelats de temporada, com ara el de coca de Sant Joan
Fa setanta-set anys que les sabatilles MaTeS són manufacturades artesanalment al barri de Sants de Barcelona