MADRID, 3 (EUROPA PRESS)

El fundador de Facebook, Mark Zuckerberg, ha anunciat aquest dimecres 3 de maig la incorporació de 3.000 persones a la companyia el pròxim any, que treballaran en l’equip d’operacions per detectar amb rapidesa possibles vídeos d’agressions.

“En les últimes setmanes, hem vist gent que es fa mal a si mateixa i a altres en Facebook –o en directe o en un vídeo publicat més tard–. És esquinçador i he estat reflexionant sobre com podem fer-lo millor per a la nostra comunitat”, ha confessat l’empresari nord-americà a través d’un missatge publicat a la xarxa social.

En aquest sentit, Zuckerberg creu que, per construir una comunitat segura, s’ha de respondre “ràpidament”. Així, ha assegurat que l’equip de Facebook està treballant per fer que aquest tipus de vídeos siguin “més fàcils” de reportar i així poder actuar de manera correcta abans.

“En el pròxim any, afegirem 3.000 persones al nostre equip d’operacions de la comunitat a tot el món”, ha explicat el nord-americà, que ha afegit que l’objectiu és “revisar els milions d’informes” que reben setmanalment, millorar el procés i fer-ho ràpidament.

Així mateix, ha detallat que les noves incorporacions a la companyia serviran per millorar l’eliminació dels continguts que no estan permesos a Facebook, com són el discurs d’odi i l’explotació infantil. A més, ha indicat que seguirà treballant amb les autoritats, que estan en “millor posició per ajudar algú si ho necessita –ja sigui perquè estan a punt si es fes dany, o perquè estan en perill d’una altra persona–“.

D’altra banda, Zuckerberg ha avançat que, a part d’aquestes noves incorporacions, l’equip de Facebook està construint “millors eines per mantenir fora de perill” els usuaris, de manera que es facilitarà la manera de denunciar problemes.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]