yonovoy manifestacio

Aquests darrers dies l’etiqueta #YoNoVoy s’ha fet molt popular a la xarxa com a resposta de rebuig a la campanya del PP i Ciutadans per a promocionar la manifestació de demà a Madrid en contra del diàleg amb Catalunya i a favor de la unitat d’Espanya. L’etiqueta #YoVoy s’havia utilitzat per a promocionar aquesta manifestació, i s’ha volgut contrarestar amb aquesta altra, impulsada per polítics socialistes i els mateixos comptes del partit a Twitter, que ja han fet servir molt usuaris. #YoNoVoy va ser el tema dominant a Twitter dijous i de llavors ençà els usuaris no han deixat de fer-la servir per a expressar la seva opinió sobre la manifestació.

Neonazis i feixistes assistiran a la manifestació de Rivera i Casado contra el diàleg  

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb