L’ex-president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Ángel María Villar i el seu fill Gorka han abandonat aquest vespre la presó madrilenya de Soto del Real, en la qual han estat dotze dies. El jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz investiga la seva presumpta implicació en el desviament de fons de l’organisme esportiu.

Tots dos han sortir en llibertat després d’haver abonat les fiances de 300.000 i 150.000 euros, respectivament, imposada ahir pel jutge instructor, tot i que el passat 20 de juliol n’havia decretat la presó incondicional. El magistrat també va fixar la mateixa quantitat per al vice-president econòmic de l’organisme, Juan Antonio Padró, que també es preveu que surti avui del centre penitenciari.

El titular del jutjat central d’instrucció número 1 de l’Audiència espanyola els ha retirat el passaport a tots tres investigats, i els obliga a comparèixer setmanalment davant el jutjat, a més de facilitar un telèfon mòbil on puguin ser localitzats i en qualsevol moment per posar-se a la disposició del jutjat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]