Les inundacions registrades durant la darrera setmana han deixat almenys 26 persones mortes i han causat danys per valor d’uns 940.000 milions de dongs (uns 35 milions d’euros), amb uns 200 habitatges destrossats, segons ha informat l’agència de gestió de desastres del país asiàtic.

Les autoritats encara busquen quinze persones que van desaparèixer per les inundacions, que han provocat lliscaments de terres i greus danys en carreteres, segons l’últim informe de l’organisme de gestió de crisi vietnamita.

Les inundacions han afectat quatre províncies, causant danys en cultius i en els sistemes d’aigua. Uns 200 habitatges han quedat destrossats i 400 més s’han vist afectats en menor mesura.

‘Estem arreglant les carreteres, els sistemes d’aigua i més infraestructures per garantir que les persones puguin reassentar-se’, ha afirmat la Comissió Central de Control i Prevenció de Desastres Naturals del Vietnam.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]