presos polítics

L’activista Joan BonaNit ha fet aquest vespre un acte especial de comiat dels presos polítics als Lledoners. A més de desitjar bona nit a tots els presoners, també a les dues preses, s’han enlairat 211 globus biodegradables, un per cada dia en què ha dit ‘bona nit’. Els globus, a més, formaven la paraula ‘absolució’. Demà, l’activista dirà l’últim ‘bona nit’ als presoners, abans del trasllat a Madrid, que s’ha de fer divendres.

A més d’aquest acte especial, divendres hi haurà un acompanyament dels presos polítics convocat per l’ANC, que també ha convocat concentracions a totes les capitals de comarca i als Jardinets de Gràcia de Barcelona durant la tarda. Dissabte es farà una concentració a la plaça de Sant Jaume per a protestar contra el govern i el parlament catalans, perquè, segons l’ANC, poden revertir aquesta situació.

Tots els actes prevists per a protestar contra el trasllat dels presos polítics

La gent aplegada als Lledoners ha celebrat les respostes dels presos polítics des de l’interior de la presó.

L’enlairament de globus ha anat acompanyat de la interpretació del ‘Cant dels ocells’.

Abans, també s’ha cantat l’himne nacional.

Vegeu un recull fotogràfic de l’acte.

 

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb