Una trentena de persones s’han concentrat aquesta tarda a les portes de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat per reclamar al consistori que es posicioni a favor de l’Adrià, el membre del CDR local cercat per la justícia acusat de terrorisme, i que no ‘silenciï els veïns que volen donar veu al seu cas’.

Aprofitant la celebració del ple municipal del mes de maig, una quinzena de veïns han entrat al ple per desplegar pancartes de suport a l’Adrià i de condemna a l’actitud del govern municipal i per llegir en el torn de precs i preguntes la carta de la mare del jove que s’ha fet pública avui.

Efrem Blázquez, amic íntim de l’Adrià, l’ha definit com una persona molt implicada en el teixit associatiu del municipi i ‘lluitador incansable contra tota mena d’injustícies’. ‘El que li està passant a l’Adrià ens podria passar a qualsevol de nosaltres i això ens obliga a actuar’, ha afegit.

La batllessa d’Esplugues, Pilar Díaz (PSC), ha evitat posicionar-se contra la violència dels cossos policíacs espanyols el primer d’octubre, l’empresonament dels consellers, Sànchez i Cuixart i contra la persecució de l’Adrià.

Més informació:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]