Encara no se sap si farà política a Catalunya, però a França no el volen ni veure. Segons l’estudi publicat per l’observatori polític Elabe ,’Los Echos‘ i ‘Radio Classique’, l’ex-primer ministre francès Manuel Valls és el tercer polític més detestat a l’estat francès, per darrere de Marine Le Pen i Florian Philippot, i al mateix nivell que Marion Maréchal.

L’estudi demana a la ciutadania que davant una llista de polítics indiqui, en cada cas, si té una imatge positiva o negativa d’ells. Com a resultat, es pot observar que el 39% dels enquestats tenen una imatge molt negativa de Manuel Valls, el 25% tenen una imatge negativa i només un 16% tenen una imatge positiva del polític.

Cal recordar que en els últims mesos el nom de Manuel Valls ha sonat amb força per a la candidatura de Ciutadans a la batllia de Barcelona, tot i que encara no està confirmat. A més, dimarts es va saber que l’escola de negocis Esade de Barcelona l’ha fitxat per a impartir l’assignatura ‘Processos migratoris i geografia urbana’ en un dels seus graus, cosa que ha generat polèmica per la seva política xenòfoba contra els gitanos quan era ministre de l’Interior.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.