Vall d'Hebron

L’Hospital Vall d’Hebron forma als seus 145 residents en especialitats de medicina com bioètica, habilitats comunicatives i mètode científic a través de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

La UOC ha informat que el Programa de Formació Transversal per a Residents va començar a impartir-se en línia a final de 2018, en el que metges especialitzats en les diferents temàtiques, han redactat els materials formatius, que completen pedagogs i tècnics de la UOC.

Les tres matèries que s’imparteixen són habilitats comunicatives per millorar la relació assistencial amb el pacient actiu, aplicació del mètode científic a la investigació clínica i bioètica.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb