Un terratrèmol de 3,8 graus de magnitud a l’escala de Richter s’ha deixat sentir aquest dissabte al migdia a la Selva, el Gironès i el nord del Maresme. Segons l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), el terratrèmol s’ha produït a les 13.04 hores i l’epicentre s’ha situat dins el terme municipal de Sils.

Protecció Civil ha informat que el telèfon d’emergències 112 ha atès un centenar de trucades de veïns. No hi ha danys personals ni materials coneguts. El terratrèmol ha estat àmpliament percebut al centre de la comarca de la Selva, però també ha estat percebuda parcialment a les comarques veïnes del Vallès Oriental, el Maresme, el Gironès, el Pla de l’Estany, la Garrotxa, Osona, el Moianès, el Baix Empordà i el sud de l’Alt Empordà. L’últim sisme a la zona es va produir durant la matinada del passat 30 de març, amb un registre de tres graus a l’escala de Richter.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]