El vol BOE 004 ha dut a terme una ruta inèdita amb enlairament i aterratge al mateix punt: la seu de Boeing a Seattle. La particularitat d’aquest vol d’exhibició, que es va realitzar a una alçada més alta del que és habitual per no entorpir el curs dels vols ordinaris que tenien lloc en el mateix moment, és que va dibuixa, sobre els Estats Units, la silueta d’un avió; concretament, d’un Dreamliner 787.

Aquest vol a deu mil metres d’alçada ha posat a prova també els nous motors Rolls Royce amb l’objectiu de registrar un rècord d’hores de vol continuat. Fins ara, el vol més llarg que s’havia fet mai va unir Nova Zelanda i Qatar en setze hores i deu minuts. El BOE 004, per la seva banda, ha recorregut 25.448 quilòmetres.

A continuació, podeu veure de manera accelerada el procés a través del qual diverses aplicacions han plasmat el trajecte de l’avió en forma de Dreamliner 787.

Boeing dibuixa la silueta d’un Dreamliner sobre els Estats Units en una ruta de prova. Per @JoanRaventoshttps://t.co/mGlkwBdqfmpic.twitter.com/sKPZlgZzgE

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]