Twitter ha decidit activar una opció que eviti el contingut brossa o inapropiat. Com explica la mateixa empresa, han detectat una tendència a l’alça de persones que aprofiten l’obertura de la xarxa social per atacar o molestar els altres usuaris. Aquests comportaments, diuen, cohibeixen la gent a l’hora de participar i elimina l’oportunitat de veure i compartir totes les perspectives sobre les moltes qüestions que es tracten.

Davant d’aquesta situació, l’empresa ha decidit respondre i ha apostat per silenciar, no només els comptes que molestin, sinó també paraules clau, frases o, fins i tot, converses senceres que l’usuari no desitgi veure. D’aquesta manera, Twitter dóna resposta a una petició molt estesa entre els seus usuaris. Alhora, facilita detectar conductes que entrin en contradicció amb la política de l’empresa, que prohibeix atacar els usuaris per raó de raça, ètnia, nacionalitat, orientació sexual, gènere, identitat de gènere, religió, edat, discapacitat o malaltia.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]