Els equips d’emergència han trobat un cos a l’interior del vehicle tot terreny localitzat aquest matí enfonsat a la séquia de Sils. Els Bombers han informat que és el jove de 20 anys desaparegut. Segons les primeres hipòtesis, el noi hauria caigut accidentalment al canal, que tenia un cabal més alt de l’habitual com a conseqüència de les pluges.

El dispositiu ha localitzat el vehicle enfonsat un metre i mig, amb portes i finestres tancades, i ha estat necessari que una grua de gran tonatge el remolqués. Un cop fora s’ha comprovat que a l’interior hi havia un cos. El dispositiu de recerca es va posar en marxa aquest dissabte després que un amic seu truqués als serveis d’emergències a les quatre de la matinada per alertar que el jove li havia dit que estava conduint amb dificultats en paral·lel a la Sèquia.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.