Les accions de protesta pel consell de ministres espanyol a Barcelona han arribat a Andorra. Aquests dies s’han anul·lat nombrosos desplaçaments per possibles afectacions.

Les empreses de transport de mercaderies han suspès els desplaçaments, que miraran de fer avui, perquè preveuen de trobar dificultats al port de Barcelona, als centres de distribució i a les entrades de la ciutat.

DirectBus, la línia de passatgers que connecta Andorra i Barcelona, també ha cancel·lat tots els serveis, deu en cada direcció, per possibles talls de carreteres.  En compensació, reforçarà els desplaçaments de dijous i de dissabte. Durant les vagues de l’any passat ja hi hagué aturades de prop de dotze hores. Tanmateix, algunes altres companyies, com ara Alsa o Andbus, han decidit de mantenir, ara com ara, els desplaçaments.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb