S’ha detectat les darreres hores l’existència de problemes per a fer servir amb normalitat l’app de VilaWeb en alguns telèfons iPhone. El problema no és general i apareix només en algunes versions. Si no podeu accedir amb normalitat als articles de VilaWeb això significa que el vostre mòbil és un dels afectats.

Si és aquest el cas i no podeu accedir-hi us demanem que torneu a instal·lar l’app. Per a fer això primer cal esborrar l’app del vostre aparell i posteriorment cal anar a l’App Store, cercar VilaWeb i tornar a instal·lar-la. En fer-ho tot hauria de funcionar ja amb normalitat. Si no trobeu l’app a l’App Store podeu accedir-hi des d’aquí.

Cas que no sigui així us demanem que ens ho feu saber a través d’aquest formulari.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.