Aquest cap de setmana arriba la vint-i-unena Festa dels Súpers de TV3 a l’anella olímpica de Montjuïc. Totes les activitats d’avui s’han concentrat al matí per motius de prevenció i seguretat, a causa de la manifestació convocada per a les cinc de la tarda per a exigir l’alliberament dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

L’any passat la Festa dels Súpers va celebrar els vint anys.

L’organització ha animat els súpers a anar-hi disfressats d’insectes per a salvar l’arbre màgic i la Matoll i la Nenúfar. L’accés és lliure i de franc. El lema d’enguany serà ‘Tenim el poder’, que dóna títol a la principal cançó que ressonarà a Montjuïc.

En un principi, la festa havia de durar tot el cap de setmana, matí i tarda, però avui només es farà de les deu del matí a les dues de la tarda. En canvi, demà serà des de les deu fins a les sis de la tarda. Així, els espectacles centrals de ‘Tenim el poder’ seran avui a les 12.00 i demà a les 12.00 i a les 16.00. A més, hi haurà diversos tallers i activitats.

L’informatiu infantil Info-K va dedicar ahir un programa especial amb tota la informació de l’esdeveniment.

Com accedir-hi?
A Montjuïc, s’hi pot accedir a peu, amb les escales mecàniques de l’avinguda Maria Cristina, i també amb les línies 1 i 3 del metro, el funicular de Montjuïc des de l’avinguda del Paral·lel i autobús. En el cas de desplaçar-se en vehicle privat, l’organització ofereix la possibilitat d’aparcar a la Fira de Barcelona i a la Gran Via a la Zona Franca, amb un preu de cinc euros per cotxe tot el dia. Un autobús llançadora connectarà l’aparcament amb l’anella olímpica.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]