La cadena llatinoamericana Telesur emetrà el cap de setmana vinent el reportatge Relato de lo inexistente, que explica com l’estat espanyol ha creat un fals relat sobre els fets de l’octubre passat per reprimir el moviment independentista. Serà diumenge 19 a les 2.00 (hora catalana) i després serà disponible al seu web.

És obra dels corresponsals de la cadena a Barcelona, Joan Ortiz i Carlos Collazos, i hi han participat el jurista David Bondia, l’advocat Eulogi Broto, els periodistes Esther Vera i Jordi Borràs i la sociòloga Clara Camps.

Telesur és un canal de televisió per satèl·lit que emet des de Caracas (Veneçuela) i amb cobertura a tota l’Amèrica del Sud, l’Amèrica Central, el Carib, l’Amèrica del Nord, l’Europa occidental i el nord d’Àfrica. Per veure’l als Països Catalans s’ha de fer mitjançant la plataforma Movistar+ o bé al seu lloc web.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb