La Confederació de Taxistes Autònoms del País Valencià ha descartat mobilitzacions mentre el Consell prepara la regulació de les llicències dels VTC. Tanmateix, el col·lectiu dóna suport a les vagues de Barcelona i Madrid, però de moment no farà cap acció de protesta, excepte si es convoca una mobilització arreu de l’estat espanyol.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha començat les consultes prèvies a l’elaboració del projecte de decret per a regular les condicions del servei dels VTC. Les associacions de taxistes majoritàries al País Valencià s’han reunit aquest matí i han acordat ‘unificar les propostes per a facilitar a la conselleria la seva decisió’, han informat en un comunicat.

El col·lectiu de taxistes considera que la Generalitat ‘està complint’ el seu compromís de prendre mesures per a regular les llicències dels VTC i, per això, no es convoquen mobilitzacions. Consideren que les protestes ‘trencarien la situació de negociació’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb