Els taxistes mantenen la vaga. L’assemblea de Passeig de Gràcia ha refusat aquesta nit l’oferta de la Generalitat d’ampliar el temps de precontractació de les VTC. Així, els vehicles continuaran aquesta nit a la cruïlla entre Gran Via i Passeig de Gràcia, tot i l’oferta del govern després de quatre hores de reunió.

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha recomanat durant el debat assembleari aixecar l’acampada de vehicles per donar peu a la negociació amb la Generalitat, però els taxistes han apostat per continuar la protesta, amb una àmplia majoria. Álvarez havia defensat que l’oferta de l’executiu ‘obria una porta’ per a millorar les condicions del sector, una opinió que no ha rebut el quòrum de l’assemblea.

Les deu claus per a entendre el conflicte entre taxistes i VTC a Barcelona

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb