talls

Els talls de la vaga general no només han afectat la xarxa viària. Els manifestants també han interromput el servei de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat i el servei de Renfe entre Sitges i Vilanova i la Geltrú. La circulació s’ha restablert i els trens funcionen amb normalitat.

Consulteu els serveis mínims.

El tall de la línia del Vallès de FGC ha començat a les 7.20 del matí i s’ha acabat tres quarts d’hora després. Durant l’ocupació, els FGC ha garantit el servei entre Plaça de Catalunya i Sant Cugat; entre Mira-sol i Terrassa Nacions Unides; i entre Volpelleres i Sabadell Parc del Nord. Els Mossos han identificat diversos vaguistes.

El tall en el servei de Renfe ha començat a les 7.40 del matí i s’ha restablert mitja hora després. Diversos manifestants han ocupat les vies. El tall ha afectat les línies de rodalia R2 Sud, R13, R14, R15 i R16.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb