El president de la CONMEBOL, Alejandro Domínguez, ha anunciat que finalment avui no es jugarà la final de la copa Libertadores, l’equivalent sud-americana de la Champions, entre el River Plate i el Boca Juniors, principals clubs argentins amb una rivalitat molt intensa. El partit s’havia d’haver jugat ahir, però va ser ajornat pels nombrosos incidents violents. Ara s’ha tornat a ajornar, però no s’ha establert una nova data. ‘Convidaré els presidents de River Plate i Boca Junior a Asunción per a decidir quan es juga. Vull convidar a la reflexió a la gent’, ha dit.

L’Argentina, commocionada, s’interroga sobre les raons de la violència en el River-Boca

La CONMEBOL ha pres la decisió perquè no hi havia prou condicions per a jugar amb normalitat el partit i el seu president n’ha culpat els ‘inadaptats’. ‘Això no és la societat argentina, això són els inadaptats. Hem d’enviar un senyal al món que podem fer les coses bé’, ha dit.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb