Els cinc membres de la Manada que estaven a la presó ja han sortit dels centres penitenciaris de Pamplona i Alcalá-Meco després d’haver pagat els 6.000 euros de fiança que va decretar l’Audiència de Navarra. José Angel Prenda, Jesús Escudero i Angel Boza han abandonat la presó de Pamplona en cotxe a tota velocitat per evitar els periodistes cap a les sis de la tarda. Gairebé dues hores després, han sortit d’Alcalá-Meco Antonio Manuel Guerrero i Alfonso Jesús Cabezuelo.

Les mesures cautelars que hauran de complir són presentar-se tres cops per setmana al jutjat -dilluns, dimecres i divendres-, no poder entrar a la comunitat autònoma de Madrid, on viu la víctima, i també se’ls ha retirat el passaport.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb