La segona jornada de vaga ha estat seguida per un 23% dels funcionaris públics, segons les dades facilitades pel govern, és a dir, quatre-cents vuitanta d’un total de dos mil cent. On ha tingut una presència més escassa ha estat en el cos general (només noranta no han anat a treballar) i ha estat molt més destacada en educació: hi han participat 339 i 51 col·laboradors educatius, un 43% de la plantilla.

Pel que fa a les mobilitzacions, uns 500 treballadors públics han seguit la convocatòria dels sindicats i han participat en la marxa que ha recorregut els eixos comercials d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. Les organitzacions han qualificat la segona jornada de ‘vaga d’històrica’. El portaveu de la plataforma sindical, Gabriel Ubach, ha volgut felicitar tots els treballadors públics i els privats que els fan costat. Els ha emplaçat a  continuar bregant per canviar Andorra, perquè ‘en lloc de ser un país per treballar-hi esdevingui un país per viure-hi’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.