Adif ha restablert la circulació pràcticament de tots els trens entre València i Sagunt, una volta acabat el gruix de les obres per a la implantació de l’amplada internacional en l’entorn del túnel del Cabanyal, en la millora del corredor mediterrani. Les obres han fet que durant tot l’estiu es reduís la freqüència de pas. També ha calgut suspendre alguns trajectes i s’han hagut de fer trasllats esporàdics amb autobús.

Ara, doncs, Renfe recupera l’oferta del servei de rodalia de la línia C-6 València-Castelló. Torna a haver-hi 79 serveis entre les dues ciutats: 40 de València a Castelló i 39 de Castelló a València. El servei de bus complementari que ha funcionat fins ara deixarà de ser operatiu demà.

Així mateix, es recupera l’oferta de trens de llarga distància del corredor mediterrani. L’oferta d’Euromed i Talgo entre València i Barcelona es manté amb alguna modificació concreta en els horaris. I els trens de distància mitjana de València a Tortosa i Barcelona circularan amb normalitat amb les parades habituals.

Pel que fa a l’AVE, hi haurà dos serveis de gran velocitat entre Madrid i Castelló, un per sentit, amb total normalitat durant tot el trajecte. Per la necessitat d’acabar obres addicionals, hi haurà desviaments ferroviaris entre demà i el 16 de setembre per als viatgers de l’AVE Madrid-Castelló, amb sortida a Puerta de Atocha a les 9.40: des de l’estació Joaquín Sorolla de València, els passatgers aniran amb autobús fins a Castelló. De la mateixa manera, els viatgers de l’AVE Castelló-Madrid, amb sortida a les 13.30, faran el trajecte amb autobús fins a València des d’on continuaran amb AVE fins a la destinació final.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.