El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

Ingredients:
(per a 4 persones)
4 pomes Golden
50 g de mantega
100 g de sucre roig
1 copeta de conyac
50 g d’avellanes, nou i ametlles torrades
2 cullerades de melmelada
un got d’aigua

Elaboració:
Tallem la part de dalt de les pomes i en buidem el cor.

Les enfornem en una plata d’anar al forn.

Farcim cadascuna amb una mica de mantega, un grapat de fruits secs una mica picats, una mica de conyac i una cullerada de sucre roig. Les tapem amb la part de dalt.

Afegim un got d’aigua a la safata.

Les enfornem uns tres quarts d’hora, a 180°. Si cal, hi afegim una mica més d’aigua.

Les traiem de la safata. El suc que resta el barregem amb un parell de cullerades de melmelada (la que tinguem). I la tirem per sobre de les pomes.

Quan siguin fredes, ja les podrem servir, tot i que hi ha qui se les prefereix menjar tèbies.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.