Ingredients:
(per a 4 persones)
4 pomes Golden
50 g de mantega
100 g de sucre roig
1 copeta de conyac
50 g d’avellanes, nou i ametlles torrades
2 cullerades de melmelada
un got d’aigua

Elaboració:
Tallem la part de dalt de les pomes i en buidem el cor.

Les enfornem en una plata d’anar al forn.

Farcim cadascuna amb una mica de mantega, un grapat de fruits secs una mica picats, una mica de conyac i una cullerada de sucre roig. Les tapem amb la part de dalt.

Afegim un got d’aigua a la safata.

Les enfornem uns tres quarts d’hora, a 180°. Si cal, hi afegim una mica més d’aigua.

Les traiem de la safata. El suc que resta el barregem amb un parell de cullerades de melmelada (la que tinguem). I la tirem per sobre de les pomes.

Quan siguin fredes, ja les podrem servir, tot i que hi ha qui se les prefereix menjar tèbies.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.