Aquesta nit s’ha canviat la retolació d’uns quants carrers de Barcelona, que ara porten els noms dels membres del govern empresonats  i dels dirigents Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Alguns dels carrers principals de l’Eixample han estat rebatejats.

El carrer de Tamarit ara es diu carrer de Joaquim Forn; el carrer d’Entença és el carrer de Meritxell Borràs, i el carrer d’Urgell és el carrer de Dolors Bassa.

Vegeu-ne ací un recull de fotografies:

A principi de mes, el nom del carrer de Font i Boet de Caldes de Montbui es va canviar temporalment pel de Raül Romeva. Aquest carrer, on el conseller va créixer, es mantindrà amb aquest nom fins que ell no hagi estat alliberat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb