Fotografia d'À Punt

Segons que ha avançat À Punt Notícies, l’ex-president del govern espanyol Mariano Rajoy s’ha incorporat a la plaça de registrador de la propietat a Santa Pola (Baix Vinalopó) després d’haver abandonat l’acta de diputat al Congrés espanyol. Es confirma així que Rajoy sol·licita el seu reingrés al Cos de Registradors de la Propietat en aquesta localitat, tal com es va anunciar en fer-se públic que abandonava la seva carrera política.

La de registrador de la propietat és una de les deu feines més ben pagades a l’estat espanyol. Es calcula que es pot guanyar, com a mínim, 100.000 euros l’any, tot i que el sou podria arribar a superar el milió i mig d’euros.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb