El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha dit que el PSOE ‘és un desgavell intern de proporcions siderals’. Es referia al fet que el socialistes no es posin d’acord en la possibilitat de tornar a aplicar l’article 155 de la constitució espanyola. ‘Faríem bé de ser molt prudents, perquè no sabem qui mana. Qui tenim assegut al davant i en nom de qui parla? D’una minoria parlamentària? Dels barons del seu partit?’, ha dit, en referència al president espanyol, Pedro Sánchez, en un piulet a Twitter.

Aquests últims dies, dirigents territorials del PSOE, com Susana Díaz, Javier Lambán i Emiliano García Page, han fet pinya amb Vox, PP i Ciutadans i han demanat que es tornés a suspendre l’autonomia de Catalunya i que Sánchez endurís el tractament envers l’independentisme.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.