El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha transmès un missatge de confiança i tranquil·litat als funcionaris assegurant que el procés es durà a terme ‘a la manera catalana’, de manera democràtica, seriosa, responsable i en positiu, i d’acord amb el mandat que els ciutadans ens van atorgar a les urnes.

En una carta que ha enviat als treballadors públics amb motiu de la diada de Sant Jordi, Puigdemont afirma que Catalunya viu un moment polític intens, no absent d’incerteses però alhora generador d’esperança i il·lusió. El president català també ha afegit, en aquest context, que l’objectiu és oferir a Catalunya noves oportunitats.

Puigdemont agraeix la feina feta als treballadors perquè l’administració de la Generalitat pugui complir el seu màxim compromís d’estar al serveu dels ciutadans i contribuir a construir un país més just i de més qualitat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]