El president Carles Puigdemont continua la tasca d’internacionalització del conflicte polític amb Espanya i la denúncia de la repressió l’endemà de la presentació a Brussel·les del seu llibre ‘La crisi catalana’, amb un notable impacte mediàtic. Avui és a Munic, on participarà aquest vespre en un debat sobre la independència a la sala Luitpold de la capital bavaresa a les vuit del vespre. És debat on participaran experts en política com Sabine Riedel, de Berlín, l’advocat internacional Christian Walter i el psiquiatre Thomas Schulze. El viatge de Puigdemont és el primer que fa a Alemanya des del seu retorn el mes de juliol proppassat a Bèlgica un cop el tribunal d’Schleswig-Hosltein va desestimar l’extradició a Espanya per rebel·lió. Des del retorn a Waterloo, Puigdemont ja ha fet dos viatges internacionals més: un a Escòcia i un altre a Suïssa.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb