El president de la Generalitat, Ximo Puig, comença el curs polític aquesta setmana amb reunions amb els presidents de la Diputació de València, Toni Gaspar; la d’Alacant, Carlos Mazón; i la de Castelló, Josep Martí. Puig rebrà avui en audiència Gaspar, demà es reunirà amb Mazón i dimecres mantindrà una trobada amb Martí.

El president encara aquesta ronda de trobades amb la mirada posada en el blocatge polític a la investidura espanyola i les seves conseqüències pel País Valencià, així com les ‘motivades per les guerres comercials i els signes de desacceleració mundial’.

Segons el govern, Puig vol sumar esforços entre totes les administracions per a ‘garantir la millor prestació dels servicis públics fonamentals’. En el comunicat, la Generalitat fa referència a la falta de pressupost espanyol i el deute immediat de 1.000 milions que té el govern espanyol amb el País Valencià.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.