Després del setè dia de vaga del moviment de les armilles grogues, ja hi ha hagut els primers casos de problemes de subministrament de carburant a Catalunya Nord en algunes benzineres. Aquests últims dies, s’ha blocat el dipòsit regional de carburant de la Nouvella, i s’ha dificultat la circulació dels camions i, per tant, de les cisternes que asseguren el subministrament de les benzineres. Avui, els talls s’han tornat a concentrar als peatges del nord i el sud de Perpinyà.

Després d’una setmana de mobilitzacions per tot l’estat, els armilles grogues ja preparen la gran concentració d’avui a París per a donar un renovat impuls a aquest moviment popular. El Ministeri de l’Interior ha autoritzat els manifestants –que protesten sobretot per la pujada del preu del carburant– a aplegar-se als Camps de Mart, prop de la Torre Eiffel.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb