L’Espai VilaWeb recull la presentació del llibre 20 mestres del segle XX al País Valencià. Hi són presentes els coordinadors del llibre: Mari Carmen Agulló Díaz, doctora en pedagogia, professora de la Universitat de València i investigadora de la història de l’educació al País Valencià; i Vicent Romans Noguera, professor de català, mestre de geografia i història i president de la Federació Escola Valenciana entre el 1994 i el 2002. Conduirà l’acte Pere Mayans Balcells, catedràtic d’ensenyament secundari i ex-cap del Servei d’Ensenyament del Català de la Generalitat de Catalunya.

20 mestres del segle XX al País Valencià (Edicions 96) intenta recuperar persones i pràctiques escolars innovadores dutes a terme al País Valencià durant el segle passat, per reconstruir i valorar la història valenciana a l’escola.

Les biografies són de mestres i professors de secundària i d’universitat que han creat relats apassionats i apassionants amb l’alumnat, els companys de professió i la família.

Podeu seguir l’acte ací:

 

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb