Aquest article correspon a la segona entrega de les informacions que hem elaborat a Inspira sobre la grip, una malaltia estacional en la qual la prevenció juga un paper molt important. No obstant això, la població sol tenir dubtes sobre la conveniència de vacunar-se contra la grip. En aquest article, inclòs al monogràfic “Infeccions respiratòries infantils”, hem volgut aclarir-los.

Com ja vam dir en un article anterior, els experts recomanen la vacunació contra la grip per a tots els grups considerats de risc. I entre ells, hi ha els que tenen malalties de base o els que estan en contacte amb persones que les pateixen, nens inclosos. Malgrat això, segueixen existint reticències. Les raons per rebutjar la vacunació contra la grip són diverses. Anem a analitzar-les per determinar si poden, o no, ser tingudes en compte.

1. “Quan em vacuno, em poso pitjor”

Per seguir llegint l’article, feu clic aquí.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb