Featured Video Play Icon

La frontera és el primer single i videoclip de La Ràbia i la Calma (Satélite k 2018),  el nou disc de PinkPoni. La cançó se centra en la crisi dels refugiats i retrata la passivitat dels estats, que en akguns casos, s’omplen la boca de solidaritat i igualtat. L’angoixa del que fuig de la barbàrie, l’angoixa del que no arriba enlloc, del que manté l’esperança de trobar i no troba, del que pateix abans, durant i després. Tot això és el que pretén reflectir el videoclip, en format de curtmetratge i amb un sol personatge, que escenifica la situació de milers de persones de tants països propers que pateixen. Una proposta molt cinematogràfica, feta amb pocs recursos, i realitzada per la productora I Am Mary Lou Films i  Cultura Creativa.

La Ràbia i la Calma (Satélite k 2018) és un recull de sis temes nascuts a cavall del moment social i personal de la banda durant l’any 2017. Les cançons transiten entre la denúncia i les experiències viscudes, arran de canvis soferts en la formació.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]