Des de fa unes hores “T’estimo” ha esdevingut una tendència a Barcelona segons Twitter. Aquest fet ha sorprès molts usuaris, ja que no és habitual que una expressió que està deslligada de l’actualitat i en català, esdevingui popular en una xarxa social com Twitter. Doncs bé, el motiu cal trobar-lo en una iniciativa de l’il·lustrador Joan Turu. Ha publicat un piulet en el qual anuncia un sorteig de tres contes seus i qui vulgui participar-hi, ha de dir t’estimo a través de Twitter a una persona a la que fa temps que no li diu. Immediatament la xarxa s’ha innundat de piulets amb aquesta declaració.

Ací es pot veure l’ordre de tendències a Barcelona. La declaració “T’estimo” està per davant de l’etiqueta del programa Gran Hermano Vip, #FelizFinde i l’etiqueta d’Operació Triunfo.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.