eleccions paperetes

Les paperetes i sobres que s’utilitzaran en la votació per a les eleccions valencianes del 28 d’abril seran de color rosa pantone 196 U o tonalitats similars, a causa de la coincidència de dia d’aquests comicis amb les eleccions espanyoles.

Així consta en una orde de la conselleria de justícia i administració pública, publicada avui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), en virtut del Decret 168/2010, de 15 d’octubre, del consell, que determina les condicions dels locals i les característiques de les urnes, paperetes, sobres i altra documentació electoral a utilitzar en les eleccions a Les Corts i en l’article 3 de les quals s’estableixen les característiques de les paperetes de votació.

Aquest article, en el seu apartat 4, estableix que les paperetes electorals es confeccionaran en paper blanc i impreses per una sola cara i que en cas de concurrència amb un altre procés electoral del qual es derivi una coincidència en el color de les paperetes, podrà usar-se un altre color que es determinarà per l’òrgan competent en matèria de processos electorals i que serà el mateix que les paperetes de la votació.

En aquest sentit i donada la pròxima concurrència al País Valencià d’eleccions espanyoles i valencianes el mateix dia s’ha decidit que les paperetes i sobres de les eleccions a Les Corts siguin de color rosa pantone 196 O o tonalitats similars.

Respecte a la despesa, l’orde assenyala que la seva aplicació i desenvolupament ‘no podrà tenir cap incidència en la dotació de tots i cadascun dels capítols de despesa assignada al departament de la Generalitat competent per raó de la matèria i, en tot cas, haurà de ser atesa amb els mitjans personals i materials d’aquest’.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb