La renúncia de Mariano Rajoy com a president i diputat del Partit Popular ha deixat un lloc buit que ja té quatre candidats. Pablo Casado, vicesecretari de Comunicació, ha estat l’últim d’anunciar-ho. El congrés extraordinari serà els dies 20 i 21 de juliol i les candidatures es poden formalitzar fins aquest dimecres.

L’altre candidat favorit és José Manuel GarcíaMargallo, l’exministre d’Exteriors espanyol, mentre que els altres dos rivals són José Luis Bayo, expresident de les joventuts al País Valencià, i José Ramón García-Hernández, portaveu del grup parlamentari a la Comissió d’Afers estrangers al congrés espanyol.

A l’espera de noves candidatures, altres noms que han sonat són el gallec Alberto Núñez Feijóo, l’exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, la secretària general María Dolores de Cospedal i l’exministre de Foment espanyol Íñigo de la Serna.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]