L’aerolínia de baix cost Norwegian traslladarà la seu corporativa del sud d’Europa a un edifici de quatre plantes del polígon Mas Blau II, al Prat de Llobregat. És l’espai que fins ara acollia la seu a l’estat espanyol de la multinacional nord-americana Nike, que al seu torn s’ha desplaçat al centre de Barcelona. Amb una superfície total de gairebé 5.400 metres quadrats, les noves oficines triplicaran la superfície de l’actual seu, ubicada a l’antiga torre de control de la Terminal 2 de l’aeroport del Prat, i permetran d’acollir uns quatre-cents treballadors, el doble que ara. El trasllat és previst per al tercer trimestre d’enguany.

En un comunicat, Bjørn Erik Barman-Jenssen, conseller delegat de Norwegian Air Resources, diu que el canvi de seu ha estat motivat perquè la companyia ha crescut més de pressa que no preveien, i en tres anys ha passat de tenir set treballadors a les oficines a tenir-ne 210.

Norwegian, que l’any passat va transportar des de l’aeroport de Barcelona gairebé dos milions de passatgers, un 23% més que l’any anterior, té actualment una plantilla de 700 treballadors, entre personal d’oficina, tripulacions i personal de manteniment i handling.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]