El Vida és un dels festivals d’estiu de format mitjà més reputats del país. Cada mes de juliol porta fins a Vilanova i la Geltrú (Garraf) alguns dels músics internacionals més destacats i els combina amb alguns dels grups locals més coneguts. També és famós per l’entorn on es fa, l’exterior de la finca la Masia d’en Cabanyes. Amb aquestes referències no és d’estranyar que s’afegeixi a la tendència dels festivals d’estiu de fer-ne una versió reduïda fora de temporada. Però el Vida ha anat un pas més enllà i aquest cap de setmana organitzaran el Secret Vida, caracteritzat per un cartell totalment sorpresa.

Tal com els mateixos organitzadors diuen, no se sabrà el nom dels grups ni dels músics participants fins que no pugin a l’escenari. Per això hi ha tan poca informació sobre el nou festival: serà divendres i dissabte al vespre de les 17.30 i les 05.00 de la matinada. També se sap que, a diferència del germà gran, el festival d’hivern serà a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes i tindrà un format interior. Per això l’aforament és limitat a 1500 assistents i a hores d’ara ja s’han venut pràcticament tots els abonaments.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb