Els carrers de Dénia s’ompliran de moros i cristians des d’avui fins a dimecres en honor a sant Roc. El desembarcament moro i la signatura de la treva, avui al vespre, marcaran el començament de la Festa de Moros i Cristians del municipi. Del programa, també en destaquem la desfilada de gala, en la qual moros i cristians lluïran els seus vestits.

El dia gran serà dimarts, en què hi haurà la desfilada principal a les sis de la tarda, amanida amb música i dansa. La marxa començarà al carrer de la Mar i continuarà pels carrers de Diana i del Marqués del Campo. la desfinalda infantil serà dilluns a dos quarts de vuit de la tarda.

Dimecres a dos quarts de dotze se celebrarà la tradicional missa en honor a sant Roc. A les set de la tarda hi haurà un acte amb parlaments i la rendició i miracle de la boira, a dos quarts de nou es farà la processó i a dos quarts de deu hi haurà la disparada final a la plaça del Consell. La festa acabarà passada la mitjanit amb un castell de focs artificials.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]