MADRID, 14 Mar. (EDIZIONES/Portaltic)

Microsoft actualitzarà Windows 10 el pròxim mes d’abril amb la versió millorada ‘Creators Update’. El desenvolupament està acabat i la companyia tindrà llesta la versió RTM aquesta mateixa setmana, que arribarà als usuaris pocs dies després.

Segons recull Windows Central, una vegada signada la versió RTM començarà a arribar als usuaris del programa Insider de Windows 10, que ajudaran la detecció de possibles errors. Una vegada solucionats tots els errors, l’actualització arribarà a la resta d’usuaris. S’espera que estigui alliberada –com diu el mitjà citat–, el pròxim 11 d’abril, encara que Microsoft tot i que no ha confirmat encara aquesta data.

La companyia farà amb la nova actualització, ‘Creators Update’, que les característiques facilitin el treball dels usuaris que fan del sistema operatiu la seva eina de treball. Però també ha pensat en els ‘gamers’, ja que incorporarà Beam, l’empresa de retransmissió de videojocs –competidor de Twitch–.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]