Featured Video Play Icon

Diumenge passat més de dos-cents veïns del Farró, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, van participar en el ‘LibDup Per la República’, organitzat pel mateix CDR Farró. El vídeo, sobre el tema musical Agafant l’horitzó, de Txarango, reprodueix mitjançant la paròdia i la teatralització, els esdeveniments viscuts aquests darrers dos mesos i diversos clixés que s’han convertit en tòpics de la confrontació política, cultural i social.

‘La idea va sorgir d’una necessitat. D’ençà que el passat 1 d’octubre centenars de persones del barri es van concentrar per fer que l’Escola Poeta Foix estigués operativa com a col·legi electoral i poder votar. Es va crear un nexe molt fort entre els veïns. Poc després es va constituir un CDR que funciona de manera absolutament autònoma’, expliquen des del CDR a través d’una nota de premsa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]