Rubén Martínez Dalmau, professor de dret constitucional a la universitat de València, ha estat triat com a candidat de Podem a la presidència de la Generalitat després d’aconseguir gairebé el 44% dels vots en les primàries. La candidatura de Martínez Dalmau té el suport del secretari general del partit, Antonio Estañ, i les dirigents Pilar Lima i Beatriz Gascó.

En segon lloc ha quedat María Giménez, regidora a Sagunt, amb el 35,2% dels vots. La seva candidatura tenia el suport d’Antonio Montiel, ex- secretari general del partit, i Rosana Pastor, diputada al Congrés espanyol.  En tercer i quart lloc han quedat Àngels Varó (14,89%) i José Luis Valdés (5,98%).

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb