Els presidents de les entitats sobiranistes passaran la nit a la presó de Soto del Real, prop de Madrid, després que la jutgessa Carmen Lamela decretés presó sense fiança. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. 

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Marta Rojals i una entrevista a l’escriptor Suso de Toro. També un reportatge de Josep Rexach sobre els Comitès de Defensa del Referèndum.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]