Segons una filtració d’Apple, l’esperat iPhone 8 podrà reconèixer els trets facials de l’usuari del telèfon i sabrà detectar quan el mira. Quan això passi, encara que l’usuari no l’estigui fent servir, el dispositiu mòbil silenciarà automàticament les notificacions que l’usuari vagi rebent, segons que explica el diari britànic The Guardian.

Pel que fa a la identificació facial, no funcionarà només quan el mòbil estigui en posició vertical, sinó que també funcionarà quan el dispositiu es trobi en pla. De totes maneres, perquè funcioni correctament, l’aparell s’haurà de situar a l’altura dels ulls o bé haurà d’estar inclinat, amb un angle que permeti el reconeixement total de la cara.

El nou model del telèfon d’Apple també permetrà d’enregistrar vídeos a càmera lenta, amb una resolució de 1080p, amb les dues càmeres del dispositiu, la frontal i la del darrere.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]