Puigdemont

Les pressions espanyoles han impedit que el president Carles Puigdemont participés en una conferència a la Universitat Iberoamericana de Mèxic dilluns vinent, titulada ‘Presos polítics a Catalunya? I la defensa de la terra a Mèxic’. El cap de l’oficina del president a l’exili, Josep Lluís Alay, ha explicat que Puigdemont ‘s’ha vist obligat a renunciar a la seva participació’ pels canvis dels organizacions, com a conseqüència de pressions espanyoles.

Puigdemont havia d’intervenir per videoconferència i debatre amb un representant de l’ambaixada de l’estat espanyol a Mèxic, a més de professors de la universitat. El president ha denunciat els fets a Twitter i ha agraït el suport dels estudiants mexicans.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb