L’heroïna Wonder Woman arriba als cinemes després d’un èxit de crítica i públic mundial. Encarnada per Gal Gadot, forma part de la sèrie de films que la firma de còmics DC va començar a construir amb Batman v Superman. També es podrà veure, en català, Robby, Toby i el viatge fantàstic.

> Wonder Woman. Direcció: Patty Jenkins. Intèrprets: Gal Gadot, Robin Wright, Connie Nielsen; Chris Pine, David Thewlis, Danny Huston. Gènere: Acció. Esbós: Un pilot americà s’estavella en una illa paradisíaca de Grècia durant els combats de la Primera Guerra Mundial. Serà rescatat per la princesa Diana que accedirà a ajudar el pilot a tornar a França.

> The Zookeeper’s Wife (La casa de la esperanza). Direcció: Niki Caro. Intèrprets: Jessica Chastain, Anna Rust, Marian Mitas; Daniel Bruhl, Johan Heldenbergh, Michael McElhatton. Gènere: Drama. Esbós: Setembre de 1939, els alemanys acaben d’entrar a Varsòvia. El director del zoo i la seva dona arriscaran la vida per salvar els animals i els centenars de jueus que s’amaguen a les instal·lacions.

> Robby, Toby i el viatge fantàstic. Direcció: Wolfgang Groos. Intèrprets: Alexandra Maria Lara, Melina Mardini; Christian Borsutzki, Arsseni Bultmann, Ralph Caspers. Gènere: Aventures. Esbós: Toby és un jove inventor. Robby és un petit robot que ha perdut els pares quan la seva nau espacial ha tingut un accident. Tots dos es fan inseparables i, junts, construeixen una fantàstica nau espacial dissenyada per a cercar els pares del Robby. En català.

> La película de nuestra vida. Direcció: Enrique Baró. Intèrprets: Teodoro Baró, Francesc Garrido, Nao Albet. Gènere: Drama. Esbós: Un jove, un adult i un home gran es desperten de bon matí a la seva casa d’estiu. Les converses i els records es barrejaran per construir l’argument del film.

> Selfie. Direcció: Víctor García León. Intèrprets: Macarena Sanz, Alicia Rubio; Santiago Alverú, Javier Caramiñana, Pepe Ocio. Gènere: Comèdia. Esbós: Bosco, fill d’un ministre encausat per corrupció, es troba obligat a abandonar el seu luxós habitatge. La seva vida caurà en una espiral que el durà a demanar feina a la seu de Podem.

Brothers of the Wind (Hermanos del viento)Direcció: Gerardo Olivares, Otmar Penker. Intèrprets: Eva Kuen; Jean Reno, Manuel Camacho, Tobias Moretti. Gènere: Drama. Esbós: El jove Lukas es troba una àguila petita. En tindrà cura fins que creixerà i l’haurà de deixar lliure. El protagonista viu amb aquest nou amic un paral·lelisme amb la seva vida.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]